Information

Utbildning: Grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (Steg 1)

Studieform: Sker på halvdistans via utbildningsplattform

Omfattning: 4 terminer

Kostnad

28 500kr (exkl. moms) per termin.

Kursstart
2020-09-07

Sista anmälningsdag
2020-07-31

Dina uppgifter

      


Faktureringsadress

Fyll ej i om samma som ovan!

      
Dessa köpvillkor och avbokningsregler gäller.

Jag är införstådd med ovanstående villkor. Jag är införstådd med de uppgifter om utbildningens upplägg, utformning och kostnader som redovisats och anmäler mig härmed som sökande.Vill du ställa en fråga om utbildningen?

Plugga där du trivs och när det passar dig

Vi vänder oss till dig som jobbar med behandling, hälsa, coaching, utbildning och egentligen alla som på något sätt jobbar med personlig utveckling. Det du lär dig i våra utbildningar är användbart i både arbetsliv och privatliv.

Vi vill göra verktygen från KBT mer lättillgängliga och en naturlig del av folks vardag. Våra utbildningar låter dig välja var och när du vill utbilda dig. Allt du behöver för att få tillgång till utbildingsportalen är en dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

KBT-teamet har flera decenniers erfarenhet av behandling med klinisk tillämpning av KBT. Vi har utbildat människor i kognitiv beteendeterapi under många år, både i klassrum och online. Vi har designat och utvecklat webblösningar för några av Sveriges största företag. Den erfarenhet och kompetens vi har gör att vi tillsammans kan erbjuda något unikt som branschen saknar. Vår långa erfarenhet och nyfikenheten på var vi är på väg är vår styrka.