Vanliga frågor angående 1-årig utbildning i KBT

Vad blir man efter utbildningen?

Utbildningen är en kompetenshöjande utbildning, det är ingen yrkesutbildning. Du blir mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden och utvecklar nya kunskaper och förmågor som kan vara till stor nytta i ditt arbete.

När är sista ansökningsdag?

Vi ses helst att du skickat in din ansökan ett par veckor innan utsatt kursstart, men vi accepterar ansökningar ända fram till startdatumet. Om du vill veta om det fortfarande finns lediga platser kan du kontakta utbildningsansvarig som kan besvara om du kan bli antagen till önskat startdatum. Skulle klasserna vara fulla och det är stor efterfrågan kan vi troligen starta en extra klass.

Vad är utbildningens studietakt?

Studietakten uppskattas till 20% av en heltidsutbildning. De flesta har inga problem att hantera utbildningen vid sidan av ett heltidsarbete.

På vilken ort hålls utbildningen?

Vår 1-åriga utbildning i KBT är en ren onlineutbildning, vilket innebär att all inlärning sker via vår utbildningsportal och inte på någon ort. Varje deltagare får en egen inloggning till utbildningsportalen. Eftersom utbildningsportalen är tillgänglig överallt så länge som man har tillgång till internet, väljer man själv var man befinner sig när man studerar.

Hur brukar kursdeltagare finansiera utbildningen?

Det varierar ganska mycket. Vissa betalar själva som privatperson, vissa via sitt eget företag, vissa får utbildningen betald av sin arbetsgivare.

Kan jag delbetala utbildningen?

Ja, det kan du. Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Human Finans. Du kan läsa mer om det på sidan om  delbetalning eller ansöka på  vår profilsida hos Human Finans.